2012. június 15., péntek

Díjat kaptam - köszönöm!

Kicsit felgyorsultak az események az elmúlt két hétben, így egy pici csúszással köszönöm meg a díjat, amit Kis Ágnestől, a Love DIY Wedding blog szerkesztőjétől kaptam, amit ezúton is szeretnék nagyon megköszönni!. Ágnes már csak pár napnyira van életének egyik legfontosabb momentumától, a boldogító igen kimondásától. A blog elindításának apropóját is ez az örömteli esemény inspirálta és mondhatom, hogy bármelyik hasonló témájú külföldi tematikus blog elbújhat mellette!

Ahhoz, hogy a  Liebster Blog díj teljes értékű tulajdonosa lehessek, a következő szabályokat be kell tartanom:) :
1. Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 200 követője van és add át a díjat.
2. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
3. Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
4. Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.
Nos, íme hát a kedvenc blogjaim, ahol a sorrend nem helyezést jelent :-)!
1. Volkovszkaja  - Ottilia Volkova blogja.Lenyűgöz Oti stílusa és látásmódja, ami már sok szempontból magyar, hiszen itt nőtt fel, de nagyon erős a ragaszkodás az orosz gyökerekhez is. Érdemes figyelemmel kísérni az oldalt, sok érdekes, meghökkentő tudásmorzsát lelhetünk itt a keleti szomszédaink kultúrájáról!
2. Másodikként Damásdi Anna blogját, a DeNusi - t szeretném bemutatni. Annával már több esetben volt alkalmunk együtt dolgozni. Kreativitása fantasztikus gasztro-lelkesedéssel és tudással párosul, így születnek az ünnepeltek és vendégek számára egyaránt felejthetetlen desszertasztalok. 
DeNusi

3. Válóczi Anikó, a Naturalmente blog írója hozzánk hasonló módon rajong a csipkéért, ezért mi rajongunk az Ő munkáiért:-). Bájos dolgait nem lehet megunni! 

Naturalmente
4. Stégner-Kunos Niki megálmodta és megvalósította...így született meg a Pöttyös Bögre Kávézó Székesfehérváron, ahol a család apraja nagyja megtalálja a kedvére való sütit, finom kávét, miközben hazai alkotók termékeiből válogathat és rendezvényekből, eseményekből sincs hiány! Látogassatok el erre a kedves helyre, nem fog csalódást okozni!
Pöttyös Bögre
5. Aczél Réka nem kevesebbre vállalkozott, mint hazai kortárs művészek felkarolására, munkáik népszerűsítésére és terjesztésére. Ha igazán értékes és időtálló ajándékot kerestek, akkor jó szívvel ajánlom figyelmetekbe a Kortárs Ajándék alkotásait!

Kortárs Ajándék

Hmmm, hogy mi az az 5 dolog, amit valószínűleg nem tudtok rólam...no lássuk csak. 


1. 
Végzettségemet tekintve humánkineziológus-fizioterapeuta vagyok, pontosabban azonnali pályaelhagyó  :-). Közel 8 évig mikroelektronikai alkatrészek értékesítésével foglalkoztam, mielőtt belevágtunk a Férjemmel az álmunk megvalósításába. Ez lett a CsipkeDesign.
2.
Imádok utazni és olyan szerencsés vagyok, hogy megadatott, hogy minden kontinenst bejárhattam.
3.
Érdekel a lakberendezés, szeretek megszokott tárgyaknak szokatlan funkciót adni vagy meghökkentő helyre elhelyezni. 

4. 

Kizárólag csak az étcsokit vagyok hajlandó megenni :-). 

5. 
A családban  pici gyerekkorom óta Nyuszinak / Nyuszkónak / Nyulunak  hívnak (Anyucikám nevezett el így), mert mindentől féltem :-)...ez az elmúlt sok évben sem változott, a 10 éves Unokahúgom Nyuszi Néninek, a Nővérem Nyuszitestvérnek, a Férjem Nyulunak, az Unokatestvérem Nyuszkónak hív:-)


Nos, akkor szeretném még egyszer megköszönni a megtiszteltetést és továbbadni a stafétát....

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nagyon kijárt már ez a díj! :)))Az 5 dolog pedig nagyon jól esett így a fárasztó nap után:DDD

    VálaszTörlés
  2. :-))), köszi Réka! Nagy megtiszteltetés ez nekem:-)...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a szép szavakat és szerintem mindenki nevében mondhatom....örülök, hogy elhagytad a kineziológusi pályát :)))

    VálaszTörlés
  4. :-), köszi Ági! Az ilyen és ehhez hasonló kedves visszajelzések erősítenek meg abban, hogy igazad lehet :-)!

    VálaszTörlés